Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντά στα μέλη του iSYRIZA

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντά στα μέλη του iSYRIZA, μέσω του δωδέκατου iAsk&Watch

maxresdefault

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντά στα μέλη του iSYRIZA, μέσω του δωδέκατου iAsk&Watch

Γίνεται καθημερινά αντιληπτό πως δυστυχώς, οι προβλέψεις των διεθνών οργανισμών και αναλυτών, για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας, θα επιβεβαιωθούν. Μπροστά στον κίνδυνο η οικονομία να εκτροχιαστεί και η ύφεση να καλπάζει με 10%, η Ν.Δ. επενδύει σε επικοινωνιακούς τακτικισμούς και στην ανοσία της αγέλης στην οικονομία. Αφήνει την αγορά να “αυτορυθμιστεί” καταδικάζοντας εργαζόμενους και μικρομεσαίους, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα μεγάλα συμφέροντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε επικαιροποίηση του προγράμματός του “Μένουμε Όρθιοι”, προτείνοντας μια σειρά ανακουφιστικών μέτρων που θα βοηθήσουν την οικονομία και ειδικά τις πιο ευάλωτες, απέναντι στην επερχόμενη κρίση, ομάδες, να σταθούν όρθιες. 

Η πλατφόρμα του iSYRIZA, θέλοντας να συνεχίσει να ενημερώνει έγκυρα τα μέλη της, ανοίγει το δωδέκατο iAsk&Watch. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντά στις ερωτήσεις των μελών σχετικά με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, “Μένουμε Όρθιοι” καθώς και για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στις διαδικασίες του iAsk&Watch, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει πρωτύτερα εγγραφή στην πλατφόρμα του iSYRIZA. 

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *