Διαμαντίδης: «Ένα μεγάλο όραμα πήρε Σάρκα και Οστά»

dimi998

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ένα  διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Β’ Πειραιώς, αλλά και της Δυτικής Αθήνας πήρε από χτες “σάρκα και οστά”.

Η γραμμή Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού και Νίκαιας αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα. Όπως είπε εξάλλου και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός,  τις περισσότερες φορές συμβαίνει το εξής παράδοξο:  άλλος να  οραματίζεται και να “σχεδιάζει” τα τεράστια αυτά έργα, άλλος να τα υλοποιεί και ο πιο τυχερός “να κόβει τις κορδέλες”.

Πραγματικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους περίπου 2000 εργαζόμενους της ΑΤΤΙΚΌ ΜΕΤΡΟ, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δουλεύοντας με αυταπάρνηση ακόμα και κατά την διάρκεια της πανδημίας του Covid19″!

ΥΓ.  Προσωπικά θα προσκαλούσα και όλους τους πρώην Υπουργούς ( ιδιαίτερα τον Κώστα Λαλιώτη ) τους πρωην βουλευτές όλων των κομμάτων της περιοχής μας, και τέλος όλους τους πρώην Δημάρχους ( ιδιαίτερα τους ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, Σταύρο Κασιμάτη Πολίτες Για Τον Κορυδαλλό, Βασίλης Γεωργίου Τράπαλης)

Όλοι οι παραπάνω οραματίστηκαν και εν μέρει υλοποιήσαν την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στην περιοχή μας. Θα τους προσκαλούσα ΟΧΙ για να τους δώσω εύσημα (εξάλλου δεν τα χρειάζονται…) αλλά για να καμαρώσουν το “παιδί” τους.

Δημήτρης Διαμαντίδης

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *