Εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Β΄ Πειραιά – «Η Γυναίκα της σύγχρονης εποχής»

276028204_4852871344821551_7017783507040789285_n

Επιμέλεια Κειμένου Άννη Μακρή

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Β΄ Πειραιά διοργάνωσε στα νέα της γραφεία στον Κορυδαλλό την εκδήλωση με θέμα «Η Γυναίκα της σύγχρονης εποχής» την  Τρίτη 12 Απριλίου 2022.

Eισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη με θέμα «Πως επηρεάστηκε η ψυχική υγεία της γυναίκας κατά την διάρκεια της πανδημίας»

Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τον γιατρό Καρδιολόγο Μιχάλη Λιβανό με θέμα «καρδιακές παθήσεις και γυναίκα», ο γιατρός Ορθοπεδικός Μαρακάκης Κωνσταντίνος με θέμα « Οστεοπόρωση και γυναίκα» και η  ψυχολόγος Έλενα Βλαχάκη με θέμα « Η βία κατά των γυναικών στην εποχή της πανδημίας».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β΄ Πειραιά Αθανάσιος Κατσιρούμπας, ο βουλευτής της ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος . ο πολιτευτής την Ν.Δ. Βρεττάκος Γιώργος. η πρόεδρος Σ.Ε.Φ., Πολιτευτής ΝΔ Β’ Πειραιά Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο πολιτευτής ΝΔ Β ‘Πειραιά Ανδρέας Παλευρετζης, ο πολιτευτής ΝΔ Β’ Πειραιά Χάρης Τσιλιώτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Πλατανισιώτης Νικόλαος.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Αντιπρόεδροι ΔΕΕΠ. ΝΔ Β’ Πειραια Πάνος Νούλας και Γ. Λεκάκης. Το συμβούλιο της ΔΕΕΠ ΝΔ Μ. Λαππας Ε. Μακάρεζου Γ. Κωνστανταγκελος. Α. Σαραντιδου Α. Γουλας Μαλαμα Δ. Κοψαχειλης Η υπεύθυνη Ισότητας Β. Γεωργαντζελη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κερατσινιου Κ. Κουβαρης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νίκαιας Σ. Θωμαιδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού Σ. Μαρκου, τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ Σαλαμίνας Δ. Νικολαΐδη και Ι. Παλαμαρης, η πρόεδρος κοινότητας Αμπελακίων Σαλαμίνας Σταυρούλα Μαγιάτη.

Φωτορεπορτάζ Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *