Σαλαλές για Μπαλτάκο: «Ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση – Ο αθλητισμός ενώνει. δεν διχάζει»

Χωρίς τίτλο

Σκληρή ανακοίνωση από τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Χρήστο Σαλαλέ, για τις πρακτικές του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως αναφέρει σε δήλωση που έκανε, πρόκειται για «Ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση στο βωμό των προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων», ενώ εν συνεχεία τόνισε πως στερείται νομιμότητας «Μια πρόταση που πάσχει νομιμότητας. Δε στηρίζεται στο νόμο και τους κανονισμούς».

Τέλος ξεκαθάρισε πως στέκεται στο πλευρό των σωματείων του Πειραιά και την ίδια την ΕΠΣΠ, ενώ έστειλε μήνυμα ότι «Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να διχάζει».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σαλαλέ:

Σε μια δύσκολη εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία που προσπαθούν με πενιχρά έσοδα να κρατήσουν ζωντανό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προτείνει το προσωρινό λουκέτο στην ΕΠΣ Πειραιά.

Πρόκειται για μια πρωτοφανής, ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση στο βωμό των προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων. Μια πρόταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο και απαξιώνει τα σωματεία του Πειραιά. Μια πρόταση που πάσχει νομιμότητας. Δε στηρίζεται στο νόμο και τους κανονισμούς.

Προσωπικά τάσσομαι ξεκάθαρα δίπλα στον αγώνα της ΕΠΣ Πειραιά, δίπλα στον Ολυμπιακό, τον Ιωνικό και την Προοδευτική που διαφημίζουν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά στη SuperLeague αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής.

Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να διχάζει.

Χρήστος Σαλαλές

Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ

 

 

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *