Έξαλλος ο Τσίκινης με τις αποφάσεις του διαιτητή στο Γουλβς – Ολυμπιακός

ΑκατανÏŒητες οι αποφάσεις του ΣιμÏŒν Μαρτσίνιακ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο «ΜολινÏŒ», σύμφωνα με τον πρÏŽην διεθνή Έλληνα διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη! Ο τέως διαιτητής, μας ενημέρωνε καθ’ÏŒλη την διάρκεια του αγÏŽνα μέσω facebook, για την δική του άποψη, το πÏŽς θα έπραττε εκείνος αλλά και για τους κανονισμούς διαιτησίας!!! Χαρακτήρισε αδικημένο τον […]

unnamed (2)

Ακατανόητες οι αποφάσεις του Σιμόν Μαρτσίνιακ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο «Μολινό», σύμφωνα με τον πρώην διεθνή Έλληνα διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη! Ο τέως διαιτητής, μας ενημέρωνε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα μέσω facebook, για την δική του άποψη, το πώς θα έπραττε εκείνος αλλά και για τους κανονισμούς διαιτησίας!!!

Χαρακτήρισε αδικημένο τον Ολυμπιακό και πως θα έπρεπε να ελεγχθεί τόσο το πέναλτι του Αλέν στο VAR, όσο και για το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε! Αίσχος η διαιτησία και Σφαγή για τους “ερυθρόλευκους”, τόνισε χαρακτηριστικά!

Δείτε τα ποστ του Έλληνα τηλεκριτικού, πλέον, διαιτησίας, όπως τις ανήρτησε στο προφίλ του! Να αγιάσει το στόμα σου Ηρακλή!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *