Ήταν ΟΛΟΙ εκεί για τον Παναγιώτη

106400765_3033881193360130_3341339612029890401_n

Γράφει ο Νίκος Αβραμίδης

Ηταν ΟΛΟΙ εκεί για να αποχαιρετήσουν στην τελευταία του κατοικία τον Παναγιώτη Σκαφτούρο. Που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του την Παρασκευή.

Το πόσο αγαπητός ήταν ο Παναγιώτης φάνηκε για ακόμα μία φορά. Ολος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου όπως ο Πρόεδρος της Fl Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρώην Πρόεδρος του Εθνικού ,Αλέξης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης αλλά και ο αντιπρόεδρος κος Λεουνάκης, παλιοι του συμπαίκτες, παράγοντες απο την ομάδα της Σαντορίνης στην οποία ήταν και τεχνικός Δντης ,εκπρόσωποι από την Προοδευτική και πολλούς άλλους συλλόγους, αλλά και φίλοι του.

Ολοι όμως είχαν ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ . Γιατί έφυγε έτσι άδικα η χαρά της ζωής. Ενα παιδί που πάντα είχε δύναμη ,θετική ενέργεια, θετική σκέψη. Στο φέρετρο, του ο φροντιστής της Θύελλας Καμαρίου, Τάσος Γερογιάννης, άφησε μια φανέλα του Ελπιδοφόρου, στον οποίο είχαν συνεργαστεί, ενώ προστέθηκαν οι φανέλες του Παλαιού Φαλήρου, της Θύελλας Καμαρίου, του Εθνικού και του Ιωνικού. Παναγιώτη καλό ταξίδι.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *