Είσαι για ένα μονάκι στο νέο ανοιχτό γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας; (photos & video)

e9a931b0-3bac25c3-milko_10-625×375

Τα σχολεία έκλεισαν, το ανοιχτό γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας (ξαν)άνοιξε και σε περιμένει. Είσαι για ένα μονάκι;

Πρωί. Ή μεσημέρι, αν δεν το έχεις με το πρωινό ξύπνημα τώρα που έκλεισαν τα σχολεία. Ή απόγευμα, αν η ζέστη είναι too much τέτοια εποχή. Ησυχία στη γειτονιά. Ξαφνικά ακούς τον ήχο από τον χτύπο της μπάλας στο δρόμο (έστω, στο πεζοδρόμιο, για να είμαστε προσεκτικοί). Ο ήχος έρχεται όλο και πιο κοντά, μαζί και κάτι γνώριμες φωνές. Ξαφνικά χτυπά το θυροτηλέφωνο.

-Κατέβα.
-Κατεβαίνω.

Έχει έρθει η παρέα σου να σε πάρει να πάτε για μπάσκετ.

Πού; Πλέον στο νέο ανοιχτό γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Εκεί όπου μέχρι πρότινος ήταν απλώς ένας άχρωμος ανοιχτός περιφραγμένος χώρος, πλέον υπάρχει και πάλι ένας κατάλληλος χώρος για να παίξεις μπάσκετ με τους φίλους σου. Όπως παλιά στη γειτονιά.

Πώς; Με τη βοήθεια του κόσμου το MiLKO από τη ΔΕΛΤΑ σήκωσε για πολλοστή φορά “Ψηλά το Κεφάλι” και διέθεσε για την ανακατασκευή του μέρος των εσόδων από την αγορά κάθε συλλεκτικής συσκευασίας MiLKO, MiLKO FREE & MiLKO Φράουλα με τη φιγούρα και την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επί χρόνια ambassador του MiLKO #KANTOALITHINO.

Βουαλά!

Έτσι, όπως ο “The Greek Fr34k” έκανε τα πρώτα του βήματα στα ανοιχτά των Σεπολίων, έτσι τώρα τα παιδιά της περιοχής κι όχι μόνο έχουν και πάλι το δικό τους γήπεδο για να θέσουν σε λειτουργία τα motos του MiLKO“Πίστεψέ το” και “Κάντο αληθινό”.

Κάνε το εικόνα στο κεφάλι σου. Σταυρωτή στο κέντρο όπου είναι ζωγραφισμένο το logo του MiLKO, κίνηση στα δεξιά, ραχιαία κι αλλαγή κατεύθυνσης, ελεύθερος διάδρομος, layup με ταμπλό στις ολοκαίνουργιες μπασκέτες και… σερί μέχρι τις επίσης φρεσκοβαμμένες εξέδρες (έχει στεγνώσει το χρώμα) για λίγη ξεκούραση. Και μετά ξανά μανά στο γήπεδο για μπάσκετ.

Κι αν η Αγία Βαρβάρα σού πέφτει μακριά, μη σκας. Η πρωτοβουλία “Κάντο για τη γειτονιά σου” μπορεί να έρθει και στη δική σου και να ανακατασκευάσει το γήπεδο της περιοχής σου, αφού με την αγορά μίας από τις συλλεκτικές συσκευασίες MiLKO HOOD MAKEOVER έχεις την ευκαιρία να ψηφίσεις πού. Άλλωστε, οι δράσεις δε σταματούν ποτέ για το MiLKO ανεξαρτήτως συνθηκών.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *