Η Αθλητική Ένωση Κερατσινίου επιβραβεύει τα παιδιά της

119707585_10221048668979995_6903112369789921914_o

Σύλλογος – πρότυπο για την πόλη του Κερατσινίου, η Αθλητική Ένωση Κερατσινίου, επιβράβευσε τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου, που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπήρχαν για την συμμετοχή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα το σωματείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά οι αθλητές, αλλά κυρίως τα παιδιά, της Γ΄ Λυκείου, κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπήρχαν για την συμμετοχή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στις: α) Μαγγουρίδου Μαρία φοιτήτρια πλέον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Στατιστικής και β) Πολίτη Ελευθερία φοιτήτρια πλέον του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.Ελάχιστη υποχρέωση προς τα κορίτσια μας, που ανήκουν στην οικογένεια του συλλόγου μας και μας τίμησαν με το παραπάνω με το ήθος τους και την κολυμβητική τους διαδρομή είναι μια μικρή επιβράβευση, προσφέροντάς τους μια πλήρη ναυαγοσωστική εκπαίδευση τόσο για ναυαγοσωστική κάλυψη παραλίας όσο και πισίνας προσφορά της Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος – ΝΑΒΕ και του Κου Ευάγγελου Τσαμπαζή, ιδιοκτήτη της σχολής”.

Εμείς από την πλευρά μας εκτός από θερμά συγχαρητήρια και στον σύλλογο αλλά και στα παιδιά, ευχόμαστε και τα υπόλοιπα σωματεία να λειτουργούν και να επιβραβεύουν τα παιδιά τους με ανάλογο τρόπο. Ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο χρήμα. Είναι παιδεία, είναι μόρφωση.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *