Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό Κυπέλλου στην ακατάλληλη Ριζούπολη (Αυτοψία)

olypao

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο γήπεδο που ορίσθηκε από την ΕΠΟ ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις 26 Ιουλίου.  Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί στο ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης.

Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τον τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ελλάδα, ωστόσο η ΕΠΟ μετά από σχετική συνεδρίασή της, κατέληξε εκεί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΕΠΟ παραδέχτηκαν σήμερα ότι το γήπεδο δεν έχει ελεγχθεί, εφόσον είναι κλειστό από τον περασμένο Μάρτη.

Θυμίζουμε ότι από πλευράς Ολυμπιακού υπήρχαν αντιδράσεις, με τους Πειραιώτες να ζητούν να μην διεξαχθεί εκεί ο αγώνας αλλά σε γήπεδο ευρωπαϊκά αδειδοτημένα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά όποιου ψήφισε θετικά στο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη τονίζοντας την ακαταλληλότητα του γηπέδου.

To δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού 

Η ΓΣ της ΕΠΟ στις 12/6 είχε αποφασίσει την τροποποίηση του Καταστατικού ώστε να πάει γρήγορα σε εκλογές και μέσα στον Ιούλιο. Επιπλέον αποφάσισε η ΓΣ της ΕΠΟ την παράνομη μείωση της θητείας της ΕΕ της ΕΠΟ σε 3 χρόνια από τα 4 έτη που ίσχυαν όταν είχαν εκλεγεί.

Το ειρηνοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση της ΕΠΟ και έβαλε στοπ στις αλλαγές του Καταστατικού, ως εκ τούτου εγκαταλείπονται όλα τα σενάρια για πρόωρες εκλογές. 

Πηγή: MegaTV

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *