Η οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου στέλνει το δικό της “ευχαριστώ” (Βίντεο)

alefantos

Με δυο λόγια και ένα βίντεο η οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου θέλησε να πει ένα “ευχαριστώ” σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της απώλειας του.

Το κείμενο υπογράφει ο γιος του Νίκου Αλέφαντου, Αναστάσιος Αλέφαντος:

Η οικογένεια μας θα ήθελε να ευχαριστήσει , μέσω της εφημερίδας/ εκπομπής / ιστοσελίδα σας , όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της απώλειας του Νίκου Αλέφαντου.
Ευχαριστούμε, για την τιμή που μας έκανε, με την έμπρακτη ψυχολογική και οικονομική στήριξη, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαιτέρως τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εκτίμηση του προέδρου και τους αείμνηστου πατέρα του Μιλτιάδη Μαρινάκη, στον Νίκο Αλέφαντο μας τιμά ιδιαιτέρως.
Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους του προπονητές, τους παίκτες και παράγοντες που είχε στις ομάδες που δούλεψε, τον πολιτικό αλλά και φίλαθλο κόσμο από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας που ήλθαν να τον αποχαιρετήσουν αλλά και όλους όσους δεν τα κατάφεραν αλλά έστειλαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στην Κιβωτό του παιδιού, έστειλαν συλλυπητήριες επιστολής και μηνύματα ή απλά δάκρυσαν στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Όλοι τους τίμησαν με τον δικό τους τρόπο την μνήμη του Νίκου Αλέφαντου με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας. Ευχαριστούμε για τα υπέροχα λόγια τους , τον επί τέσσερις δεκαετίες επιστήθιο φίλου του Γιάννη Πολυκανδριώτη , τον Γιάννη Καρατζαφέρη τηλεοπτικό του παρτενέρ για μια 10ετία στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, τον πολύ καλό του φίλο από την παρέα των Εξαρχείων Ανδρέα Μαζαράκη , τον δημοσιογράφο Νίκο Αβραμίδη και τους λοιπούς συνεργάτες και εργαζομένους του ΑΡΤ αλλά και τον Αντώνη Γλύκα γ.γ του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ο Νίκος Αλέφαντος αφήνει παρακαταθήκη την τιμιότητα, το πάθος, την συνεχή εξέλιξη, την πρωτοπορία και την ντομπροσύνη.

Αναστάσιος Νικολάου Αλέφαντος

https://www.facebook.com/1602492909972480/videos/307057983807657/

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *