Μεγάλη μεταγραφή για την Θύελλα Κορυδαλλού

106029106_655819548333193_4304250658833587933_o

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, ανακοίνωσε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση στο προπονητικό της team.

Ο Τάκης Κουσίδης, ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων θα είναι από τη φετινή χρονιά, μέλος της οικογένειας της Θύελλας. Είναι μια μεταγραφή ουσίας η οποία προσθέτει μεγάλη ποιότητα στο προπονητικό τιμ της ομάδας του Κορυδαλλού. Η Διοίκηση της Θύελλας έκανε τα μέγιστα δυνατά για να επιτευχθεί η συμφωνία, όπως λέει και η ίδια. με έναν άνθρωπο με σπουδαία προσωπικότητα και εμπειρία. Ο κύριος Κουσίδης έχει εργαστεί σε μεγάλες ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς επίσης και στο Γερμανικό ποδόσφαιρο. Όπως τονίζουν στο σωματείο, θα συνεχίσουν να κάνουν σπουδαίες κινήσεις όχι μόνο στο προπονητικό τιμ αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-καλωσόρισμα της Θύελλας στον Τάκη Κουσίδη:

?⚽Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. ??⚽#ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μια πολυ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποιήθηκε… Μια μεταγραφή ουσίας και τεράστιας ποιότητας στο προπονητικό team…Τάκης Κουσιδης! Η ομάδα μας έκανε ότι καλύτερο ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με έναν κορυφαίο στο είδος του, έναν άνθρωπο με σπουδαία προσωπικότητα και εμπειρία. Ένας από τους κορυφαίους προπονητες τερματοφυλακων πλέον θα είναι στην ομαδα μας! Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να ανακοινωσουμε επίσημα ότι νέος προπονητής τερματοφυλακων της ομάδας μας είναι ο σπουδαίος Τάκης Κουσιδης. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία συνεργασία καθώς ο κύριος Κουσιδης είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητες τερματοφυλακων με εξαιρετικές ικανότητες και γνώσεις στο υψηλότερο επίπεδο προπόνησης .Εχει εργαστεί σε πολύ σπουδαίες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και σε ομάδες της Γερμανίας καθώς οι γνώσεις του και οι ικανότητες του είναι σε υψηλά στάνταρ.Η ομάδα μας θα συνεχιζει να κάνει σπουδαίες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα και στο προπονητικό team και στο ροστερ της πάντα με βάση το πλάνο που υπάρχει και τις επιθυμίες του προπονητή μας. Αξιότιμε κ.Κουσιδη καλως ήρθατε στην οικογένεια μας. Σας ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! #TAFC

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *