«Ο θεσμός του fitness awards θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του κλάδου μας»

FB_IMG_1594663266184

Η Αξία της άσκησης είναι πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας. Η βιομηχανία του fitness παγκοσμίως γιγαντώνεται γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντιληπτό από όλους πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η άσκηση στην υγεία, στην ψυχολογία και στην καθημερινότητα μας. Πλέον έχουμε αρχίσει να μιλάμε και  για την θεραπευτική άσκηση, η οποία βοηθάει να αντιμετωπιστούν πάρα πολλά προβλήματα υγείας είτε τραυματισμών είτε ασθενειών, συνεπώς όταν έχουμε Υγεία η ποιότητα της ζωής μας είναι αναβαθμισμένη.

Η μετά covid 19 εποχή έφερε και θα φέρει πάρα πολλές αλλαγές σε όλους τους χώρους άσκησης. Η καινοτομία στον χώρο μας είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις αλλαγές που μας έχει επιβάλλει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Από την φύση μου είμαι αισιόδοξος και μέσα από κάθε τι που συμβαίνει γύρω μου έχω επιλέξει να μην βλέπω προβλήματα και δυσκολίες άλλα εξέλιξη και αλλαγές για το καλύτερο. Έχουν ήδη ξεκινήσει νέες ιδέες στον χώρο του  fitness και για τα ελληνικά δεδομένα, τις οποίες το ευρύ κοινό θα τις μάθει μέσα στο 2020 με 2021. Σε μια τέτοια καινοτόμα ιδέα συμμετέχω και εγώ και που περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθετε μέσα σε λίγους μήνες. 

Ο θεσμός του fitness awards θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του κλάδου μας, γιατί είναι πολύ όμορφο να επιβραβεύεσαι για κάτι που κάνεις. Ο Υγιής ανταγωνισμός μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον κλάδο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέρος αυτών των βραβείων που ξεκινάνε το ταξίδι τους φέτος, μια χρονιά που βιώσαμε όλοι πρωτόγνωρες εμπειρίες. Καλή Επιτυχία!

Γιάννης Γκόβας, Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.

www.fitnessawards.gr #fitnessawardsgr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *