ΣΕΓΑΣ: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Βασίλης Σεβαστής

Ο γενικÏŒς γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, δίνει την μάχη του απέναντι στον κορωνοÏŠÏŒ, νοσηλευÏŒμενος στο νοσοκομεÎ¯ο «Σωτηρία». Ο 72χρονος παράγοντας δεν είχε λάβει μέρος λÏŒγω αδιαθεσίας στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο 20 Μαρτίου, κάτι που πλέον αποδεικνύεται ÏŒτι οφειλÏŒταν σε προσβολή του απÏŒ τον covid-19. ΣημειÏŽνεται ÏŒτι πριν περίπου δύο εβδομάδες είχε προκληθεί […]

sevastis_dilosoeis

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, δίνει την μάχη του απέναντι στον κορωνοϊό, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο 72χρονος παράγοντας δεν είχε λάβει μέρος λόγω αδιαθεσίας στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο 20 Μαρτίου, κάτι που πλέον αποδεικνύεται ότι οφειλόταν σε προσβολή του από τον covid-19.

Σημειώνεται ότι πριν περίπου δύο εβδομάδες είχε προκληθεί αναστάτωση στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, όταν τέσσερις υπάλληλοι, οι οποίοι έρχονταν σε επαφή και με τον κ.Σεβαστή, είχαν βρεθεί θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Μήνυμα στήριξης προς τον Βασίλη Σεβαστή έστειλε ο Κώστας Κεντέρης, με ανάρτησή του στα social media : «Η αγάπη μας και η προσευχή μας είναι μαζί σου. Όλος ο φίλαθλος κόσμος και πολύ περισσότερο ο κόσμος του στίβου είναι κοντά σου. Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *