Connect with us

Γνώμες

“Βρώμικοι το ’89, βρώμικοι μέχρι σήμερα”.

Published

on

Αυτό είναι το αυθεντικό ΒΡΩΜΙΚΟ ’89, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, γραμμένο για την άθλια σκευωρία της Νέας Δημοκρατίας και του Συνασπισμού εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η οποία επιτάχυνε το βιολογικό θάνατο του τελευταίου μεγάλου μας ηγέτη. Μητσοτάκης, Φλωράκης, Κύρκος ενώθηκαν υπο την “ευτυχία” της εξόντωσης του μεγάλου τους πολιτικού αντιπάλου, οργανώνοντας ένα φαιδρό, γεμάτο υπόγειες διαδρομές μηχανισμό, που θα οδηγούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο και σύντομα στο βιολογικό του τέλος.
30 χρόνια μετά, οι ίδιοι ορισμοί, “παρακρατικός μηχανισμός”, “σκευωρία”, “υποκλοπή”, επανέρχονται στο προσκήνιο με τους ίδιους πρωταγωνιστές, τη δεξιά του ιού Μητσοτάκη και τη “δήθεν” αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Η τελευταία μάλιστα ομιλεί για “δεύτερο Βρώμικο ‘89”, χρησιμοποιώντας καιρό τώρα με περίσσεια ευκολία το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ακούστε κύριοι:

Η ιστορία δεν ξαναγράφεται όπως σας συμφέρει κι όποτε το θυμάστε. Η ιστορία του 1989, γράφτηκε και λέει ότι εσείς είσαστε μέρος του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΄89, δεν αποτελέσατε ποτέ θύμα, ούτε τότε, ούτε τώρα. Κι ούτε μάθατε από τα λάθη σας ή θελήσατε να επανορθώσετε, αφού το ΒΡΩΜΙΚΟ ’89, το αναβιώσατε πριν 10 χρόνια και είσασταν και πάλι πρωταγωνιστές, ύβρεων, ωμής προπαγάνδας, σκευωριών, παραγωγής μίσους και διχασμού, αποδόμησης, με σκοπό την πολιτική εξόντωση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του τελευταίου Έλληνα πρωθυπουργού του 44%. Γίνατε ως fake αριστεροί, οι εξπέρ εφευρέτες των fake news, στήσατε έναν τέλειο μηχανισμό διασποράς φασισμού και μένους, εσείς οι «δήθεν αριστεροί». Βυθίσατε το δημοκρατικό σοσιαλισμό στο μυθριδατισμό, τον κάνατε να πιστέψει ότι ξαφνικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του 44% είναι γεμάτο «προδότες», «γερμανοτσολιάδες» κι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έφερε εσκεμμένα το ΔΝΤ και το μηχανισμό στήριξης της ΕΕ, αντιπροσωπεύοντας εβραϊκά λόμπι και υπηρετώντας ανθελληνικά συμβόλαια, καλώντας τους ψηφοφόρους του, να στείλουν τον «Ολαντρέου» και τους βουλευτές του στις «κρεμάλες» και να τους εύχονται «ψόφους». Κι αφού καταφέρατε να αποδομήσετε το δημοκρατικό χώρο, με βραχυπρόθεσμο μοναδικό στόχο την εξουσία, το κατορθώσατε και αυτό συνάπτοντας «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γάμο» με τους ακροδεξιούς και την Καραμανλική δεξιά του Παυλόπουλου και του 16,5% δημόσιου χρέους, με την οποία και αλληλοστηριζόσασταν μέχρι και που ηττηθήκατε στις εκλογές του 2019, οπότε και «σχόλασαν οι γάμοι».

Ακούστε κύριοι: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ανδρέα Παπανδρέου, της Μελίνας, του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, του Γιώργου Γεννηματά, του Σάκη Πεπονή, του Λευτέρη Βερυβάκη, του Γεώργιου Μαγκάκη, του Γιάννη Καψή, του Γιάννη Αλευρά, του Φοίβου Ιωαννίδη, του Αντώνη Βγόντζα, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου, της Φώφης Γεννηματά και τόσων άλλων ιστορικών συντρόφων, δε σας το χαρίζουμε, δε σας το παραχωρούμε. Βρώμικοι ήσασταν το 1989, βρώμικοι είσαστε μέχρι σήμερα. Πάντοτε είχατε το κόμπλεξ της σκιάς του Ανδρέα Παπανδρέου και πάντοτε ιστορικά το αντιμετωπίζατε συμμαχώντας με τη δεξιά και την ακροδεξιά. Και φθάνει η στιγμή, που όπως το 1993 με την άτακτη πτώση Μητσοτάκη, θα αναφωνήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, για το δικό σας πολιτικό ρέκβιεμ. Το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μέσα από την ένωση τους, αποτελούν τη μόνη προοδευτική δύναμη του δημοκρατικού σοσιαλισμού, τη μόνη αυθεντική φωνή απέναντι στη συντηρητική δεξιά. Όλα τα υπόλοιπα, είναι αποδεδειγμένα πια, fake news.

ΆρηςΑναγνωστόπουλος,
ΜέλοςΤομέα Δημόσιας ΔιοίκησηςΚινήματοςΑλλαγής, ΜέλοςΚινήματοςΔημοκρατώνΣοσιαλιστών, ΤΟ Αγίας Βαρβάρας ΚινήματοςΑλλαγής