Κάποιες πράξεις … έχουν όμορφο ήχο

64223978_634180127060505_6677460400407052288_n (1)

…Ένα special delivery. ️

Μπράβο στους Κρητικούς και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της εστίασης και τους εμπόρους  στην Ιεράπετρα.
Ανήμερα της Παναγίας τρία ελληνικά πολεμικά πλοία έπλεαν ανοιχτά της Ιεράπετρας συμμετέχοντας στην αποστολή υπεράσπισης της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Με πρωτοβουλία επαγγελματιών της πόλης σχεδιάστηκε το πρώτο delivery εν πλω.Τα μαγαζιά εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα καταστήματα συγκέντρωσαν φαγητά , ποτά και είδη πρώτης ανάγκης που τα προώθησαν κατόπιν συνεννόησης στους ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού  που θαλασσοδερνονται τις τελευταίες ημέρες στα ανοιχτά της ανατολικής πλευράς της Κρήτης.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για αυτή τους την πρωτοβουλία που αναγνώρισε την προσπάθεια των Ελλήνων Ναυτικών  που κρατάνε τη χώρα ασφαλή.
Δεν έχει τόσο σημασία το κόστος και ο κόπος των Κρητικών για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους με τη μεταφορά φαγώσιμων και αναλώσιμων.
Σημασία έχει η ηθική επιβράβευση των Ελλήνων φρουρών των θαλασσών και των εθνικών δικαίων.Σημασία έχει ότι όλος ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Πολεμικού Ναυτικού και όλων των Ενόπλων δυνάμεων που εδώ και εξη μήνες είναι σε συνεχή επιφυλακή αντιμετωπίζοντας την τουρκική επιθετικότητα στην ξηρά , στον αέρα και στη θάλασσα.

Σημασία δεν είχε ότι η ψησταριά έστειλε λίγο κρέας ή μερικά αναψυκτικά .
Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων αντιλαμβάνονται ότι αναγνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν και τις θυσίες που κάνουν.

Συγχαρητήρια στους κατοίκους της Ιεράπετρας .Με τη συμβολική τους πράξη και με τις δωρεές τους από το υστέρημα τους μας έκαναν υπερήφανους και ενήργησαν για λογαριασμό όλων μας.Για την ιστορία αναφέρω τους εμπνευστές: Γεώργιο Νεοφώτιστο, Ανδρέα Παπαδοπετρακη, Μανώλη Μιχελαρακη από το σύλλογο εστίασης και εκτελεστικό όργανο τον καπετάνιο Μιχάλη Λιαπακη που επιμελήθηκε την μεταφορά.

Σας ευχαριστούμε, Το πλήρωμα

Αλεξάνδρα Γκανά

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *