Τερζής: «Η κεντροαριστερή απάντηση στο διχασμό του δικομματισμού»

307699524_8152587144783690_3879905012369398274_n
Μετά τις αποκαλύψεις του σκανδάλου των υποκλοπών έχει γίνει φανερό σε όλους πως το τοξικό κλίμα που διαμορφώνεται δηλητηριάζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει επιτελική ανικανότητα στην διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων και μας έχει γυρίσει σε χρόνους σκοτεινούς και σε περιόδους που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμα και τις παθογένειες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς προτάσσουν ως λύση στα προβλήματα τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά ατζέντα. Στα τρία χρόνια διακυβέρνησής της η Νέα Δημοκρατία ενίσχυσε το κομματικό κράτος και την επιχειρηματική ελίτ, επιδιώκοντας την χειραγώγηση της ενημέρωσης.
Απέναντι στο νέο δίπολο που στήνεται μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκαίο να υπάρχει μια προοδευτική απάντηση, η κεντροαριστερά. Είναι σημαντικό να δώσουμε στους πολίτες μια θετική εναλλακτική επιλογή θέτοντας στο επίκεντρο ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις. Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν εκφράζονται από το υπάρχον δικομματικό πλαίσιο και τους οποίους μπορούμε να εκφράσουμε συμμεριζόμενοι τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Οι αρχές της σοσιαλδημοκρατίας μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά την ανθρώπινη ζωή, την υγεία αλλά και την λειτουργία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Το κίνημά μας υλοποίησε όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, όπως το ΑΣΕΠ, τη Διαύγεια, τις ανεξάρτητες αρχές, τον έλεγχο πόθεν έσχες και την αρχή καταπολέμησης του μαύρου χρήματος.
Παράλληλα, να μην ξεχνάμε τους νέους ανθρώπους που αναζητούν μέσα από τον δημοκρατικό και ευρωπαϊκό δρόμο την αλλαγή σελίδας. Οι νέοι επιθυμούν νέα αναπτυξιακά πρότυπα για τη χώρα, ένα σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο που να είναι σε θέση να τους αξιοποιεί, ώστε να μην αναζητούν καλύτερη τύχη στην ξενιτιά. Το brain drain είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τον τόπο, αφού εκτός των άλλων οξύνει το δημογραφικό με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον του τόπου. Τα παιδιά μας, που αποτελούν τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας, δεν πρέπει να φύγουν, αλλά ούτε να είναι στο περιθώριο. Οι νέοι βλέπουν σε εμάς σύγχρονες και ελπιδοφόρες προτάσεις για την εκπαίδευσή τους, την εργασία τους και την ποιότητα της ζωής τους.
Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά έχει κάνει τις πιο καινοτόμες μεταρρυθμίσεις στη χώρα και έχει δώσει τις πιο πειστικές απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών. Στην Β’ Πειραιά οι πολίτες γνωρίζουν πως το ΠΑΣΟΚ με τις παρεμβάσεις των κυβερνήσεών του έχει αλλάξει την όψη των πόλεών μας. Είμαστε η παράταξη των κοινωνικών αγώνων, των διεκδικήσεων και των κεκτημένων που κατάφερε να ενώσει τον ελληνικό λαό σε ταραγμένες περιόδους. Οι συμπολίτες μας αναπολούν τις εποχές του εκσυγχρονισμού, της εθνικής υπερηφάνειας, της ισχυρής Ελλάδας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών ανέλιξης για όλους. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός. Όλοι γνωρίζουν πως το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής με τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη έχει χαράξει την δική του αυτόνομη και υπερήφανη πορεία. Με αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ξανά την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.
Αντιδήμαρχος Δημοσίων σχέσεων & Επικοινωνίας, Εθελοντισμού & Αθλητισμού
Δήμου Περάματος
Τερζής Β Θεόδωρος

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *