- Τεχνικές εργασίες στο δίκτυο του ΟΣΕ προκαλούν προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια Λάρισας – Θεσσαλονίκης στις 8 και 9 Νοεμβρίου.
- Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου 2025 δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που υλοποιεί ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
- Συγκεκριμένα, δεν θα εκτελεστούν τα ακόλουθα δρομολόγια: 🚆 1596 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), αναχώρηση 12:35 🚆 1598 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), αναχώρηση 14:50 🚆 1597 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), αναχώρηση 12:20 🚆 1599 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), αναχώρηση 15:10 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα παραπάνω δρομολόγια θα αντικατασταθούν από λεωφορεία, τα οποία θα πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις των συνηθισμένων δρομολογίων.
Τεχνικές εργασίες στο δίκτυο του ΟΣΕ προκαλούν προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια Λάρισας – Θεσσαλονίκης στις 8 και 9 Νοεμβρίου.
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου 2025 δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που υλοποιεί ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, δεν θα εκτελεστούν τα ακόλουθα δρομολόγια:
-
🚆 1596 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), αναχώρηση 12:35
-
🚆 1598 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), αναχώρηση 14:50
-
🚆 1597 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), αναχώρηση 12:20
-
🚆 1599 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), αναχώρηση 15:10
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα παραπάνω δρομολόγια θα αντικατασταθούν από λεωφορεία, τα οποία θα πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις των συνηθισμένων δρομολογίων.
Η εταιρεία ζητά την κατανόηση του κοινού και συνιστά στους επιβάτες να ενημερώνονται εγκαίρως για τις τροποποιήσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ή του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης.
Οι τεχνικές εργασίες κρίνονται απαραίτητες για τη συντήρηση και ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου, σύμφωνα με τον ΟΣΕ.




