Νέα απαγόρευση απόπλου Ε/Γ – Υ/Γ στην Αίγινα

maxresdefault

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Υ/Γ ”ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΧ” Ν.Π. 10232 ότι, ενώ ήταν προσδεδεμένο στον λιμένα ν. Αίγινας και προετοιμαζόταν για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου προς λιμένες ν. Αίγινας – ν. Αγκιστρίου – ν. Αίγινας – Πειραιά, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου και στη συνέχεια, κατόπιν της προσκόμισης σχετικών βεβαιωτικών, επετράπη ένας μεμονωμένος πλους κενό φορτίου και επιβατών για την επισκευαστική βάση Περάματος. Με τον κατάπλου του ανωτέρω πλοίου στο Πέραμα, η οικεία Λιμενική Αρχή, προέβη στην συνέχιση απαγόρευσης απόπλου του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες του ”ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΧ”, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *