Τα συγκινητικά σχόλια των Φωτίου και Τσιρίδη για Καλογερά: «Αυτός είναι ο Αντώνης…»

Όταν δύο άνθρωποι, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όχι μόνο στο Κερατσίνι  και στη Δραπετσώνα, αλλά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, γράφουν για σένα ωραία πράγματα, είναι το λιγότερο τιμητικό και συγκινητικό

56542941_2609429369127075_8254967386755563520_n

Όταν δύο άνθρωποι, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όχι μόνο στο Κερατσίνι  και στη Δραπετσώνα, αλλά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, γράφουν για σένα ωραία πράγματα, είναι το λιγότερο τιμητικό και συγκινητικό.

Ο λόγος για τους Χρήστο Φωτίου (υφυπουργός με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Κερατσινίου, νομάρχης Πειραιά και Νήσων και πρόεδρος του ΝΑΤ) και ο Γιώργος Τσιρίδης (δάσκαλος στο επάγγελμα, αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος και στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα), οι οποίοι με συγκινητικά σχόλια, στηρίζουν τον υποψήφιο με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, Αντώνη Καλογερά.

O μεν Χρήστος Φωτίου, κάνει αναφορά στη συνεργασία τους που είχαν όταν ο Φωτίου ήταν νομάρχης Πειραιά και ο Αντώνης Καλογεράς, αντινομάρχης, ενώ ο Γιώργος Τσιρίδης, κάνει μια πιο προσωπική αναφορά.

Γράφει ο Χρήστος Φωτίου:

Ο Αντώνης Καλογεράς είναι φίλος μου. Υπήρξε αντινομάρχης μου. Έπραξε το καθήκον του με συνέπεια και εντιμότητα. Έχει υπηρετήσει και τους 2 βαθμούς αυτοδιοίκηση, με αποτελεσματικότητα. Προτείνω σε όσους φίλους μου ψηφίσουν τον Αττικό κύκλο συνεργασίας, να τον προτιμήσουν. Ο Αντώνης είναι χρήσιμος για τον Πειραιά. Με συνδέουν φιλικοί οικογενειακοί δεσμοί, ενός αιώνα. Αντωνάκη μου, όπως μ αρέσει να σε φωνάζω, σου δίνω χίλιες ευχές για την επιτυχία σου. Με πολλή αγάπη.

Γράφει ο Γιώργος Τσιρίδης:

Πέρα από τα τυπικά προσόντα που αναφέρει η ανάρτηση, υπάρχουν κάποια άλλα που δεν περιγράφονται εύκολα και καθόλου δεν μπαίνουν σε βιογραφικά.  Αν έχεις πρόβλημα και ζητήσεις από τον Αντώνη να βρει μια λύση, τότε βλέπεις ποιος είναι ο Καλογεράς. Που θα κάνει το πρόβλημά σου να φαίνεται δικό του. Αν του κάνεις ένα καλό, ο Αντώνης αυτοχρεώνεται να σου επιστρέψει δέκα. Αν είσαι φίλος του, έχεις πάντα ένα τηλέφωνο για να πάρεις το δικό του, για καλό ή για κακό. Τι απ όλα αυτά μπορείς να γράψεις σ ένα βιογραφικό; Κατά τα άλλα για τη δημόσια ζωή του, θα έλεγα τη λέξη συνέπεια για να την χαρακτηρίσω.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *