11.4 C
Athens

Πέραμα: Φρέσκα ψάρια από την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε ευάλωτες οικογένειες

Must read

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Φρέσκα ψάρια από την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου παρέλαβαν ωφελούμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περάματος, στο πλαίσιο δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης.
  • Σημαντική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης υλοποιήθηκε στο Πέραμα, με ωφελούμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμος Περάματος να παραλαμβάνουν φρέσκα ψάρια από την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.
  • Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια του Δήμου για στήριξη ευάλωτων οικογενειών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο ακρίβειας και εντεινόμενων κοινωνικών δυσκολιών.

Φρέσκα ψάρια από την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου παρέλαβαν ωφελούμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περάματος, στο πλαίσιο δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σημαντική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης υλοποιήθηκε στο Πέραμα, με ωφελούμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμος Περάματος να παραλαμβάνουν φρέσκα ψάρια από την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια του Δήμου για στήριξη ευάλωτων οικογενειών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο ακρίβειας και εντεινόμενων κοινωνικών δυσκολιών.

Στην παραλαβή της μεγάλης ποσότητας φρέσκων ψαριών, που έφτασαν στο Δημαρχείο Περάματος ως προσφορά των αλιέων της Ιχθυόσκαλας, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Παπαγιαννάκης.

Ο κ. Λαγουδάκος ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου Κασιώτης για την προσωπική του εποπτεία στη δωρεάν παροχή και αποστολή των τροφίμων, καθώς και τις εθελόντριες του Δήμου Περάματος για τη συνεχή στήριξή τους προς τους ευάλωτους συμπολίτες, μέσω καταγραφής αναγκών και καθημερινής κοινωνικής παρέμβασης.

«Κανένας μόνος» στον Β΄ Πειραιά

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Περάματος, η προσφορά περίπου 500 κιλών φρέσκων ψαριών αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας και της καλής γειτονίας μεταξύ των δήμων του Β΄ Πειραιά. Τόνισε ότι η στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αποτελεί καθημερινή προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, με στόχο την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών μέσω υγιεινών και θρεπτικών τροφίμων.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την ανθρωπιά και τη συλλογική ευθύνη στις τοπικές κοινωνίες, στέλνοντας το μήνυμα ότι, μέσα από τη συνεργασία Δήμου, φορέων και εθελοντών, το σύνθημα «Κανένας Μόνος» μπορεί να γίνεται καθημερινή πράξη.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article