15.1 C
Athens

Ρενέ Αγέρη: Διασκέδασε στον Σαντικάι και προκάλεσε ντελίριο onstage με τις μαντινάδες της και όχι μόνο (βίντεο)

Must read

Αν και η Ρενέ Αγέρη σαρώνει κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο «Simion» στον Πειραιά μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, βράδυ Πέμπτης, επέλεξε να βγει έξω και να διασκεδάσει με την παρέα της στο Ethos, όπου εμφανίζεται με επιτυχία ο Χρήστος Σαντικάι.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει αισθητή την μουσική παρουσία, τόσο με τα τραγούδια της, όσο και με τις live εμφανίσεις της, κλήθηκε στην σκηνή από τον φίλο και συνάδελφό της, όπου μοιράστηκε με το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, ένα μικρό μουσικό ποτ πουρί.

Τιμώντας την κρητική καταγωγή της, ως βέρα Χανιώτισσα, η Ρενέ Αγέρη, ξεσήκωσε τον κόσμο με μαντινάδες, αλλά και με την τεράστια επιτυχία της, «Ακυβέρνητο Καράβι», με τον κόσμο, να την αποθεώνει, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν!

H Ρενέ Αγέρη, αποτελώντας αναμφισβήτητα το νέο ελπιδοφόρο αίμα του πενταγράμμου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις φετινές νυχτερινές της εμφανίσεις στο Simion!

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article