Connect with us

Συνεντεύξεις

Η Juststella ή αλλιώς Στέλλα.. μιλάει στο e-peiraias.gr και στον Γιώργο Παχάκη

Justrella ή αλλιώς Στέλλα .. ή μήπως τελικά η μαμά της αγαπημένης μας Θάλειας;

Published

on

Juststella ή αλλιώς Στέλλα .. ή μήπως τελικά η μαμά της αγαπημένης μας Θάλειας; Εμείς συναντήσαμε αυτό το πανέμορφο φρέσκο κορίτσι στο κέντρο του Πειραιά , οπού μοιράστηκε μαζί μας πολύ ωραία πράγματα και μας άφησε να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Ποια είναι ; Είναι η Στέλλα το κορίτσι αυτό που αγαπήθηκε και αγαπιέται διαρκώς από το κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο αλλά φυσικά πάντα με την καλύτερη instagramer όπως μας είπε και η ίδια την κόρη της την Θάλεια. Αλλά για πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα. 

Στέλλα , τι σημαίνει για εσένα το τικ -τοκ; 

Το τικ-τοκ πραγματικά ξεκίνησε από μια πλάκα και κατέληξε να είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και της καθημερινότητας μου. Στην πρώτη καραντίνα λοιπόν με την μπροστινή κάμερα του κινητού και κλεισμένη μέσα στο μπάνιο , έφτιαχνα ερασιτεχνικά βίντεο και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει τόσο πολύ ψηλά το προφίλ μου έτσι ξαφνικά. Μέσα σε ένα βράδυ έγινε ένα μπαμ και έγινα τόσο γνωστή στον κόσμο.

Έχεις πολλά άτομα που σε αγαπάνε αλλά και haters

Οι haters είναι πάρα πολύ λίγοι μπροστά στα άτομα που μου έχουν δείξει την αγάπη τους. Απλά εγώ έχω επιλέξει να παρουσιάζω κάποιους haters όχι επειδή με ενοχλούν εμένα , απλά για να μην μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι οι άλλοι. Αντιθέτως αν έδειχνα τα θετικά σχόλια που λαμβάνω κάθε μέρα , δεν θα μου έφταναν μέρες στο τικ-τοκ. Δεν θέλω να πέφτουν ψυχολογικά οι followers μου εξαιτίας κάποιων πίσω από ψεύτικα προφίλ.

Σε επηρέασε κάποιο αρνητικό σχόλιο κάποια στιγμή; 

Δεν με επηρέασε πότε κανένα σχόλιο , διότι τον καιρό που αποφάσισα να προβάλλω εμένα και αυτό που είμαι στα social media , ήξερα πολύ καλά ποια είμαι και τι αξίζω , έτσι επέλεξαν να το κάνουν αυτό σε μια φάση της ζωής μου που ήμουν πολύ εντάξει με τον αυτό μου. 

Η κόρη σου η Θάλλεια , πώς μπήκε στο τικ-τοκ; 

Έγινε εντελώς τυχαία , μια φορά ανέβασα ένα βίντεο που τραγουδάμε μαζί και έγινε χαμός στα σχόλια και στους followers που ζητούσαν συνέχεια βίντεο με την Θάλεια. Την θεωρώ σημαντικό πρόσωπο του τικ-τοκ και είναι. Δεν καταλαβαίνει ακόμα τι είναι αυτό που κάνουμε το θέλει και της αρέσει , επειδή βλέπει εμένα και το ζητάει μόνη της. Δεν την έχω φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Αν δεν έχει όρεξη γίνεται αντιληπτό γιατί κάνω 2-3 μέρες να ανεβάσω βίντεο μαζί της. Το αγαπημένο μου βίντεο της είναι που την ρωτάω αν θα φάει ξύλο και μου απαντάει : όχι θα φάω γάλα , όπου έχει γίνει και  viral. Είναι το βίντεο που έκανε την Θάλεια δημοφιλή και μας σταματάνε στον κόσμο επειδή την γνωρίζουν.

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στο ρόλο της μητέρας; 

Καμία κοπέλα νομίζω δεν γεννήθηκε μαμά. Επομένως δεν θεωρώ ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου , όμως κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εκείνη και την αγαπώ πολύ. Λόγω της καθημερινότητας μου δεν μπορώ να την έχω συνέχεια μαζί μου και ευτυχώς που υπάρχει η μητέρα μου που με βοηθάει πολύ σε αυτό το κομμάτι . Είμαστε σαν αδερφές και λιγότερο σαν μαμά και κόρη.

Ήταν απόφαση σου να γίνεις μαμά ή απλά έτυχε; 

Όχι ήταν καθαρά απόφαση δική μας με τον μπαμπά της , ήρθε επειδή το θέλαμε , και νομίζω ότι στα 26 μου ήταν η καλύτερη ηλικία να γίνω μαμά. 

Η σχέση σου που είσαι τώρα; 

Είναι Άραβας , είμασταν μαζί και σε μια δουλεία που είχα πάει για 15 μέρες σε ένα νησί , σερβιτόρα και ήταν και εκείνος μαζί μου. Ποτέ δεν τον κοίταξα επειδή είναι άραβας, τον ήξερα πολύ καιρό αλλά δεν το ήξερα ότι ήταν άραβας. Απλά ήρθε και κούμπωσε σε κάτι που μου αρέσει πολύ. Και οι δύο ζηλεύουμε , αλλά περισσότερο εκείνος. Δεν έχω τόσα πολλά σχόλια ερωτικού περιεχομένου έτσι ώστε να ζηλέψει. Τα προφίλ μου έχουν περισσότερο γυναικείο πληθυσμό , δεν έχω ”πέφτουλες” με χυδαία μηνύματα. Δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την Θάλεια από δική μου επιλογή , πέρα από μια φορά , μόνο τηλεφωνικός . Θα γίνει και αυτό βέβαια, απλά όταν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε την σχέση μας λίγο παρακάτω, σε έναν γάμο που είμαι θετική σε έναν δεύτερο γάμο. 

Θα μας μιλήσεις για τον χωρισμό σου απο τον πρώην άντρα σου; 

Χωρίσαμε πολύ όμορφα, το θέλαμε και οι δύο. Βέβαια περισσότερο δική μου επιλογή ήταν. Δεν είναι ότι υπήρχε κάτι από εκείνον ή μου φερόταν άσχημα, απλά δεν τα βρίσκαμε. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις φιλικές , το παιδί του το βλέπει συνέχεια. Είχαμε αποφασίσει να την βλέπει κάθε μέρα και επειδή είναι μικρή δεν της έχει στοιχήσει τόσο πολύ. Βέβαια έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει . 

Αγαπημένος τικ τοκερ ; 

Πέρα από έναν Ινδό αγαπημένο τικ-τοκερ , που τον αγαπώ πολύ , η αγαπημένη μου τικ-τοκερ είναι η Θάλεια. Βλέπω ξανά και ξανά τα βίντεο της . Αγαπάω όμως πολλούς τικ-τοκερς που τους ακολουθώ κιόλας. Με μια γυναίκα που νιώθω πιο πολύ κοντά της είναι η Eleni.Dm η οποία είναι και αυτή μαμά με δύο υπέροχες κόρες η οποία κάνει και αυτή βίντεο με τις κόρες της , για μια συγκεκριμένη ηλικία, για εκείνη του σχολείου. 

Αν σου γινόταν πρόταση για δουλειά στην τηλεόραση τι θα έλεγες; 

Ήταν το όνειρο μου από μικρή να ασχοληθώ με τον χώρο της τηλεόρασης , απλά το τρέναρα λίγο από δική μου επιλογή γιατί είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Περίμενα την κατάλληλη πρόταση που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Θα ήθελα χωρίς να ξέρω αν θα τα κατάφερνα. 

Τι θα έλεγες στα παιδιά του Τικ-τοκ; 

Να μην επηρεάζονται για τίποτα , να μην δέχονται το bulling . Το τικ-τοκ είναι μια εφαρμογή που έχει καταλήξει να μπαίνει ο καθένας και να βγάζει τα απωθημένα του μέσω από αρνητικά σχόλια. Να μην ασχολούνται με κακούς ανθρώπους. Να μιλάνε με τους γονείς στους για κάτι που τους ενόχλησε. Να κάνουν το κέφι τους χωρίς υπερβολές. 

Φοβήθηκες ποτέ ότι η προβολή της Θάλειας θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

Δεν ξέρω αν θεωρείτε αναισθησία αυτό , αλλά εμένα δεν με φόβισε ποτέ. Υπήρχαν αρκετοί γονείς που με κατηγόρησαν ότι εκθέτω το παιδί μου. Εγώ εκθέτω το παιδί μου μέχρι ένα σημείο. Δεν θα δείξω πράγματα από την καθημερινότητα της αλλά βίντεο διασκέδασης ,αστεία και που περνάμε καλά. Δεν θεωρώ ότι βλάπτω το παιδί μου , άλλοι το βλέπουν διαφορετικά και έχει την δική του άποψη και είναι σεβαστή. 

Η Θάλεια για εσένα; 

Είναι ένα θέμα , που σαν παιδί δείχνει χαρά στο σπίτι , μπορεί να είναι απαιτητικός χαρακτήρας πολύ , μας το έχει πει και ο παιδίατρος αλλά την αγαπώ πολύ και δεν θα μπορούσα να φανταστώ το σπίτι χωρίς την Θάλεια. 

ΠΑΧΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *