Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το περιστατικό – Στο Αττικό Νοσοκομείο ο τραυματίας.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα τα αίτια του εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε την Τρίτη σε ναυπηγείο της περιοχής Περάματος, όπου ένας 45χρονος Έλληνας εργαζόμενος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε επιβατηγό–οχηματαγωγό πλοίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το περιστατικό συνέβη μέσα σε ιδιωτικό συνεργείο, την ώρα που τεχνικό προσωπικό πραγματοποιούσε προγραμματισμένες εργασίες στο πλοίο, στο πλαίσιο τακτικής συντήρησης.
Ο 45χρονος, χειριστής γερανού, τραυματίστηκε υπό συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Γενικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες ιατρικές φροντίδες.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών του ατυχήματος, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση για τα ακριβή αίτια και τυχόν ευθύνες.




