Γρεβενά: Οργή από τις μαζικές δολοφονίες αδέσποτων- Η απάντηση του Δήμου

Τις τελευταίες ημέρες οργή προκαλεί η μαζική θανάτωση αδέσποτων ζÏŽων απÏŒ φÏŒλες, που άγνωστοι τοποθέτησαν στο Πάρκο ΜανιταριÏŽν και την κεντρική πλατεία των ΓρεβενÏŽν. Η ανταπÏŒκριση της τοπικής φιλοζωικής ομάδας ήταν άμεση, καθÏŽς έσπευσε στα σημεία προκειμένου να περισυλλέξει τα νεκρά ζÏŽα (στην πλειονÏŒτητά τους σκύλοι) αλλά και να μεταφέρει για παροχή κτηνιατρικής βοήθειας ÏŒσα […]

Τις τελευταίες ημέρες οργή προκαλεί η μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων από φόλες, που άγνωστοι τοποθέτησαν στο Πάρκο Μανιταριών και την κεντρική πλατεία των Γρεβενών.

Η ανταπόκριση της τοπικής φιλοζωικής ομάδας ήταν άμεση, καθώς έσπευσε στα σημεία προκειμένου να περισυλλέξει τα νεκρά ζώα (στην πλειονότητά τους σκύλοι) αλλά και να μεταφέρει για παροχή κτηνιατρικής βοήθειας όσα κινδύνευαν.

Η φιλοζωική ομάδα Γρεβενών κάνει έκκληση στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τυχόν ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς και για παροχή πληροφοριών από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε.

Αναλυτικά η δημοσίευση της φιλοζωικής Γρεβενών:

Η απάντηση του Δήμου Γρεβενών ήρθε λίγο αργότερα με τη δημοσίευση δελτίου τύπου για το περιστατικό,που έχει συγκλονίσει την πόλη.

“Ο Δήμος Γρεβενών εφιστά την αυξημένη προσοχή των πολιτών μας λόγω των αρκετών περιστατικών δηλητηριάσεων αδέσποτων ζώων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Ήδη το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας περισυλλέγει κάθε τροφή που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή κινδύνου (δηλητηριασμένο δόλωμα) ενώ όποιος συνδημότης μας έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις που μας θίγουν ως κοινωνία παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία ή τον Δήμο Γρεβενών.”

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *