Η Νέα Δημοκρατία δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον Ιανό

121309341_356297959148330_303679303826360520_n

Δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
 
Λίγες ώρες μετά την σύσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντικείμενο την πορεία αποκατάστασης των ζημιών και της καταβολής των αποζημιώσεων στην περιοχή της Καρδίτσας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να ακούσουν από κοντά τις αγωνίες και τις επισημάνσεις των κατοίκων της περιοχής αλλά και να πραγματοποιήσουν δράσεις εθελοντικής προσφοράς.
 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου επισκέφθηκε την πόλη και χωριά των Φαρσάλων. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φαρσάλων Ιορδάνη Εσκίογλου όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία και την έως τώρα αντιμετώπιση των συνεπειών της. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα χωριά Ευϋδριο και Βασιλί, το Ναρθάκιο και τον οικισμό Καστράκι όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την θεομηνία. Στις επισκέψεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Νινίκας και Χάρης Τσιλιάκος καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων.
 
Συγχρόνως, εθελοντική δράση από την Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα. Μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου συσκευαστήκαν περισσότερα από 250 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν στους πολίτες. Η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Νούσιο και συζήτησαν την άμεση ανταπόκριση της κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές αλλά και τα έργα που έχουν ήδη γίνει.
 
Παράλληλα, συνεχίζονται οι δράσεις συλλογής και αποστολής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και τις οργανώσεις του κόμματος ανά την επικράτεια.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *