Νίκαια : Κάλεσμα Ιωακειμιδη στους κατοίκους τη πόλης

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Κατράκειο – λόφος δεξαμενής – πρώην νεκροταφείο Νεάπολης
Με τα πόδια ή με ποδήλατο, η πιο όμορφη βόλτα στην πόλη!

 Ξεκινώντας από το Κατράκειο, περνώντας από την πρώην «τρύπα του Αδάμ» και το άλσος της δεξαμενής, μέχρι το καταργημένο νεκροταφείο της Νεάπολης, σχηματίζεται μια ενότητα με τους πιο όμορφους χώρους της πόλης για αναψυχή και βόλτα.
 Αυτή τη μεγάλη διαδρομή σχεδόν 2,5 χιλιομέτρων, με τα 3 αυτά εμβληματικά σημεία, θέλουμε να ενοποιήσουμε με ένα μεγάλο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο που θα τα συνδέει.
 Από τώρα ξεκινάμε τη μελέτη και το σχεδιασμό, ώστε όταν θα γίνουν και τα μεγάλα έργα για το πάρκο που θα δημιουργηθεί στα 46 στρέμματα του πρώην νεκροταφείου, να δημιουργηθεί ένας ολοκληρωμένος πόλος αναψυχής, πολιτισμού, αθλητικών κι άλλων δραστηριοτήτων στο πιο πράσινο σημείο της πόλης.
 Με αναψυκτήρια στην αρχή και στο τέλος του δρόμου, παιδικές χαρές, ποδηλατόδρομο, πίστα ΜΤΒ και skateboard, και άλλες ιδέες που θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας, μπορούμε πραγματικά να μεταμορφώσουμε όλο το τοπίο, από το παλιό νταμάρι, μέχρι το πρώην νεκροταφείο.
 Σας καλούμε λοιπόν να στείλετε τις προτάσεις σας  μέσω email, εδώ: protaseis.nikaia.rentis@gmail.com

Κι εδώ: https://nikaia-rentis.gov.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7/%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%ae%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%ad%cf%83%ce%bf%cf%85/

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *