Περιφερειακή σύμβουλος του Πατούλη επικροτεί την χρήση βίας

patoulis-barbagiannh_-1

Απίστευτα πράγματα. Σε ανάρτηση υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου του Γιώργου Πατούλη, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, υπερασπίζεται, ΔΗΜΟΣΙΑ, την χρήση βίας.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του υποψήφιου Περιφερειακού, Νίκου Μονέου, ο οποίος έγραψε “Χθες στη Νίκαια .κάποι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να κλέψουν το κινητό και χτύπησαν δύο. Παιδιά 13χρονων. Ο πατέρας τους έδειρε ξένους και Έλληνες όσους έβρισκε μπροστά του” . Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη σε σχολιασμό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπερθεμάτισε της χρήσης βίας του πατέρα, λέγοντας συγκεκριμένα “Επιβάλλεται , θεωρώ, σε αυτές τις περιπτώσεις να επεμβαίνουμε δυναμικα με όλο το ρίσκο. Ίσως είναι ένας τρόπος να φρενάρουμε κάπως τις εγκληματικές πράξεις , που γίνονται πλέον με απεριόριστο θράσος”.

Στην ίδια ανάρτηση ο υποψήφιος Περιφερειακός και στέλεχος της ΝΔ στην Β Πειραιά ρωτάει την κυρία Μπαρμπαγιάννη, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τάγματα εφόδου τους μετανάστες λέγοντας πως “Ευγενία μου θέλω να κάνω μία ερώτηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τάγματα εφόδου.. που απειλούν Έλληνες που πιστεύουν στη δημοκρατία και στην Ελευθερία του ανθρώπου”???

Απίστευτη ρητορική μίσους από στελέχη και αιρετούς της Νέας Δημοκρατίας. Θα θέλαμε να μάθουμε ειλικρινά αν αυτά εκφράζουν την Νέα Δημοκρατία και τον κύριο Πατούλη. Ελπίζουμε πως οχι

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *