Το ΠΑΣΟΚ του….Κεγκέρογλου

Ο Κεγκέρογλου ανέλαβε να ''καθαρίσει'' για λογαριασμό του ΚΙΝΑΛ, σχετικά μα τα ευρήματα της τελευταίας δημοσκόπησης της Metron Analysis, και τα ΄΄έχωσε'' στον Στράτο Φαναρά.

56703-b320a556bfa2ed9c8e426512c7094179_XL
Ο Κεγκέρογλου ανέλαβε να ‘«καθαρίσει’» για λογαριασμό του ΚΙΝΑΛ, σχετικά μα τα ευρήματα της τελευταίας δημοσκόπησης της Metron Analysis, και τα «έχωσε» στον Στράτο Φαναρά.
Και ιδού μέρος της απάντησης του Φαναρά, που δίνει τη πιο χαρακτηριστική εικόνα για το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Κεγκέρογλου κ.α.
«Οι σημερινοί 80αρηδες που προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα μαζί με τους συνοδούς τους είναι οι 35αρηδες της Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτοί που ακολούθησαν το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να αλλάξουν τώρα εκλογική συμπεριφορά και να ψηφίσουν ΝΔ ας μην ανησυχεί τόσο, αλλά ίσως έχουν κάποιο λόγο να πουν μια καλή κουβέντα για τον Πρωθυπουργό (και όχι για τη ΝΔ). Εξ ου και στην πρόθεση ψήφου το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να κινείται στην αναγωγή περίπου στα επίπεδα που κατέγραψε στις εκλογές».
Να φροντίσουν εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη να μην μικρύνουν και άλλο το κόμμα μέχρι να το παραδώσουν…Ας σεβαστούν την ιστορία του…

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *