Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Λιμενικών και Αστυνομικών

ψχψχψχ

Για άλλη μία φορά οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/10/2022 και ώρα 10:00΄, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γεώργιος Κοσικίδης».

Όσοι από τους συναδέλφους-μέλη μας επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, μπορούν ενδεικτικά να προσφέρουν τα κάτωθι προϊόντα:

➔ Ντοματοπολτούς – πελτέ.

➔ Συμπυκνωμένους χυμούς ντομάτας, κέτσαπ και πουρέ.

➔ Κονσέρβες όλων των ειδών.

➔ Όσπρια.

➔ Γάλατα μακράς διαρκείας.

➔ Ρύζι.

➔ Ζυμαρικά.

➔ Συσκευασμένη ντομάτα.

➔ Ελαιόλαδο.

➔ Κατεψυγμένα λαχανικά.

➔ Σπορέλαιο.

➔ Πατάτες.

Αρωγός σε αυτή τους την προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Σωτήρης ΚΥΡΚΟΣ για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, τους οποίους τους ευχαριστούνε θερμά για την άμεση ανταπόκριση.

Τα προσφερόμενα είδη θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και στα Γραφεία των δυο Ενώσεων από την Παρασκευή 21/10/2022 έως και την Πέμπτη 27/10/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε:

  • Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-4133687, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε-1, γραφείο 401 στον 4ο όροφο του Υπουργείου Ναυτιλίας «Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.)».
  • Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9620840, Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα, 1ος όροφος.

Οι Ενώσεις, με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθηση, στηρίζουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προσπαθώντας για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΛΣΑΠΝ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ Στέφανος δήλωσε πως :

Ο συνδικαλισμός οφείλει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ανθρωπισμό και την φιλανθρωπία . Τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ως κοινωνία είναι ακόμα πιο απαραίτητο πιο αναγκαίο . Η ΕΠΛΣΑΠΝ ως εργατικό σωματείο διαχρονικά προσφέρει τις υπηρεσίες της προς το συνάδελφο και την κοινωνία διατηρώντας εδώ και πολλά χρόνια τράπεζα αίματος και πραγματοποιώντας κοινωνικές δράσεις όπως η αυριανή . Είναι σημαντική με την ευκαιρία του αγώνα η προσφορά από το υστέρημα μας για όσους συνάνθρωπους μας , μας χρειάζονται!!

Ο Αντιπρόεδρος ΕΑΥΝΑΑ ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας με τη σειρά του πρόσθεσε : Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής βρίσκεται πάντα αρωγός σε κοινωνικές δράσεις για το καλό όλων των πολιτών και της κοινωνίας.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *