Νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: «Ξύπνησα από γυναικείες κραυγές»

Must read

Σύνοψη από e-peiraias:
  • Γυναίκα αιθιοπικής καταγωγής έχασε τη ζωή της στις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, αφού έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης.
  • Ένας άνδρας ιταλικής καταγωγής έχει προσαχθεί και εξετάζεται.
  • Οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Γυναίκα αιθιοπικής καταγωγής έχασε τη ζωή της στις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, αφού έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ένας άνδρας ιταλικής καταγωγής έχει προσαχθεί και εξετάζεται. Οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Τραγικό τέλος είχε η νύχτα για μια γυναίκα από την Αιθιοπία, η οποία έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα — το οποίο είχε μισθωθεί μέσω γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης — για να συναντήσει έναν άνδρα με τον οποίο είχε επικοινωνήσει μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Ο άνδρας, 45 ετών, ιταλικής καταγωγής, έχει ήδη προσαχθεί από τις αρχές και εξετάζεται, ενώ ερευνάται αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

«Άκουσα γυναικείες κραυγές» — τι λέει ένοικος

Συγκλονιστική μαρτυρία κατέθεσε ένοικος του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας, ο οποίος αναστατώθηκε από τα γεγονότα της νύχτας. Ο μάρτυρας περιέγραψε αναλυτικά την αλληλουχία των γεγονότων:

«Γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα άκουσα γυναικείες κραυγές, έξω στον δρόμο στην Κολοκοτρώνη. Γύρω στις 4:30 οι κραυγές μεταφέρθηκαν μέσα στην πολυκατοικία, ακριβώς έξω από το δωμάτιό μου στον τρίτο όροφο. […] Γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα, άκουσα μια τζαμαρία να σπάει. Ήταν η τζαμαρία του τετάρτου ορόφου.»

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, η γυναίκα μιλούσε στα αγγλικά και έλεγε: «μωρό μου άνοιξε, συγγνώμη, γύρνα πίσω». Ο ένοικος κάλεσε άμεσα την αστυνομία και παρέμεινε στο δωμάτιό του μέχρι να φτάσουν οι αρχές. Σημείωσε ότι βρίσκεται σπάνια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα — πρόκειται για οικογενειακή ιδιοκτησία — και δεν είχε αντιληφθεί πότε έφτασαν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα τόσο στο διαμέρισμα όσο και στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Στόχος των αρχών είναι να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της γυναίκας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το ρεπορτάζ θα ενημερώνεται με νεότερα στοιχεία.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article