Το ενός έτους κοριτσάκι σώθηκε την τελευταία στιγμή – Ο πατέρας συνελήφθη, ενώ η μητέρα ξεσπά
Αισιοδοξία επικρατεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται το ένα έτους κοριτσάκι που έχασε τις αισθήσεις του μετά από έκθεση σε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες φέρεται να έκανε χρήση ο πατέρας του μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί έχει ξεφύγει από τον άμεσο κίνδυνο, αναπνέει κανονικά και σύντομα θα μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική.
Η μητέρα του παιδιού, εμφανώς συγκλονισμένη, δήλωσε στο MEGA:
«Έχουμε τον πόνο μας. Είναι μία χαρά το κοριτσάκι μου. Το άφησα δύο ώρες με τον πατέρα του για να πάω στη δουλειά. Δουλεύω με παιδάκια, τους κάνω μαθήματα. Να πάτε στον πατέρα που φταίει να τον ρωτήσετε».
Ο 27χρονος πατέρας, αιγυπτιακής καταγωγής, συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, κάπνιζε ναρκωτικά δίπλα στο μωρό, με αποτέλεσμα το παιδί να εκτεθεί στον καπνό και να χάσει τις αισθήσεις του.
Γείτονες περιγράφουν δραματικές στιγμές:
«Η μάνα φώναζε ‘δεν αναπνέει το παιδί!’ και ούρλιαζε στους δρόμους. Ήρθαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας Ζ και ασθενοφόρο. Αν δεν είχε αντιδράσει τόσο γρήγορα, ίσως να ήταν αργά».
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και οργή για το γεγονός ότι ένα βρέφος κινδύνεψε εξαιτίας της αδιαφορίας και ανευθυνότητας του ίδιου του πατέρα του. Η έρευνα συνεχίζεται για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.