Αρχείο

Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Πε. Αυγ 7th, 2025

Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Πλάτωνος στο Άνω Πέραμα – Δεκαετίες αναμονής έλαβαν τέλος

Ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος επιβλέπει τις ασφαλτοστρώσεις

Μετά από δεκαετίες αναμονής και αλλεπάλληλων αιτημάτων των κατοίκων, η οδός Πλάτωνος στο Άνω Πέραμα ασφαλτοστρώθηκε και παραδόθηκε πλέον στην κυκλοφορία.

Η οδός, η οποία είχε χαρακτηριστεί από πολλούς «παγίδα» λόγω της επικινδυνότητάς της, ανακατασκευάστηκε με αντιολισθητική επίστρωση, επιτρέποντας την ασφαλή διέλευση οχημάτων προς και από το Άνω Πέραμα.

Η ολοκλήρωση του έργου έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», μετά από σχετική ένταξη από τη δημοτική αρχή. Η Πλάτωνος συνδέει την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου – όπου διέρχεται και λεωφορειακή γραμμή – με τις οδούς Κολοκοτρώνη και Ευήνου, οι οποίες οδηγούν στην κορυφή του Περάματος.

Ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την υλοποίηση του έργου, αλλά και τους κατοίκους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

«Ο εκσυγχρονισμός του Περάματος δεν σταματά στιγμή. Καμία γωνιά της πόλης δεν θα στερηθεί την προσοχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως πλέον οι κάτοικοι της οδού Ευήνου θα μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους με ασφάλεια και χωρίς κινδύνους.

Η παρέμβαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τεχνικών έργων που αναβαθμίζουν τη ζωή στις γειτονιές του Περάματος, με έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών και την οδική ασφάλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *