Αρχείο

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Δε. Σεπ 1st, 2025

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά – Νεκρός 62χρονος εργαζόμενος στον επιβατικό σταθμό «Θεμιστοκλής»

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 62χρονου εργαζόμενου ιδιωτικής εταιρείας στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Ξαβερίου, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στον επιβατικό σταθμό «Θεμιστοκλής», κατά τη διάρκεια εργασιών στις αφίξεις. Ο εργαζόμενος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσε ιδιωτικό ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να εφαρμόζει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Ο 62χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Παράλληλα, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους στο οποίο εργαζόταν ο άτυχος 62χρονος, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.

Η αιφνίδια απώλεια του εργαζόμενου προκαλεί ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτελούν το έργο τους οι απασχολούμενοι στο λιμάνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *