Από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στον Τινάνειο Κήπο – Είσοδος ελεύθερη
Ο Πειραιάς ετοιμάζεται να ζήσει ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια, μουσική, δημιουργικότητα και συμμετοχή, καθώς από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2025, ο Τινάνειος Κήπος μετατρέπεται σε ένα ανοιχτό πάρκο ιδεών και δράσης με αφορμή το Youth Festival 2025, μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πειραιά.
Με είσοδο ελεύθερη και ωράριο 10:00 – 22:00, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για κάθε ενδιαφέρον:
• Live συναυλίες και DJ sets
• Εργαστήρια (workshops) και ομιλίες
• Κοινωνικές δράσεις
• Γευσιγνωσίες, beer & wine tasting
Το Youth Festival 2025 δεν είναι απλώς ένα event. Είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα έκφρασης και δημιουργίας για όλους τους νέους του Πειραιά και όχι μόνο, που θέλουν να μοιραστούν ιδέες, να γνωριστούν και να χτίσουν γέφυρες συνεργασίας μέσα από τη μουσική, την τέχνη και την κοινωνική δράση.
Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων
Με αφορμή τη διοργάνωση του φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Βασίλη Αγγελόπουλο και τον Γραμματέα Χρήστο Καλτσά, όπου συζήτησαν τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των νέων στη δημόσια ζωή.
Πληροφορίες Εκδήλωσης
Ημερομηνίες: 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2025
Ώρες: 10:00 – 22:00
Τοποθεσία: Τινάνειος Κήπος, Πειραιάς
Είσοδος: Ελεύθερη


