Αρχείο

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Τε. Σεπ 10th, 2025

ΣΟΚ στη Σαλαμίνα: 77χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Ανακρίνεται συγγενικό της πρόσωπο

By newsroom Μάι 28, 2022 #Σαλαμίνα

Αναστάτωση στην Σαλαμίνα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στους γρίφους της τραγωδίας. Η 77χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε στην περιοχή της Κυνοσούρας και μετά από αυτοψία των αστυνομικών, όλα δείχνουν πως ο θάνατός της, δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το ενδεχόμενο για έγκλημα είναι πολύ πιθανό και μένει να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρίνεται στενό συγγενικό της πρόσωπο και αναμένονται εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις, ακόμα και εντός της ημέρας. Κλειδί θεωρείται το κίνητρο που και αυτό μένει να αποσαφηνιστεί. Η άτυχη ηλικιωμένη είχε εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα. Τους αστυνομικούς ειδοποίησε ο γιος της.

Ο 57χρονος άρχισε το μεσημέρι να δίνει κατάθεση. Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά, που αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *