Αρχείο

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Τε. Σεπ 10th, 2025

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν στον ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών από τον ΙΑΝΟ

O ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η πρόοδος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στις πληγείσες περιοχές από τη κακοκαιρία Ιανός, διαμορφώνεται αυτή την ώρα ως εξής: 

Στην Κεφαλονιά συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες στο βόρειο τμήμα του νησιού που αυτή την ώρα παρουσιάζει τα κυριότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επανηλεκτροδοτηθεί η Σκάλα. 

Στην Ιθάκη έχει επανηλεκτροδοτηθεί πλήρως το Βαθύ και οι προσπάθειες των συνεργείων επικεντρώνονται στο Βόρειο τμήμα όπου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στα σημεία του Δικτύου που έχουν προκληθεί ζημιές από την κακοκαιρία.

Στη Ζάκυνθο έχουν επανηλεκτροδοτηθεί οι περιοχές Αλυκές, Αλυκανάς και Βόλιμα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Στο Νομό Καρδίτσας, έχουν ηλεκτροδοτηθεί 61 υποσταθμοί στον αστικό ιστό της πόλης και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν άλλοι 10, ενώ ολοκληρώνεται η σύνδεση δύο Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών(Η/Ζ) για την κάλυψη των φορτίων κεντρικών σημείων. Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επανηλεκτροδότησης στα χωριά της Αργιθέας και στο Μουζάκι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α.Μάνος και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Η.Μενεγάτος, συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα με τους επικεφαλής της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας για τον συντονισμό και την επιτάχυνση της άντλησης υδάτων στα σημεία που απαιτούν εργασίες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την ταχύτερη επανηλεκτροδότηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *