Αρχείο

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Πε. Σεπ 11th, 2025

Εφορία: Κλειδάριθμος μέσω τηλεφώνου, email ή βιντεοκλήσης

Mε βιντεοκλήση οι νέοι φορολογούμενοι ή όσοι έχουν χάσει τους κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό τους στην ΑΑΔΕ καθώς και οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν κλειδάριθμο και να αποκτήσουν λογαριασμό στο Taxisnet. Κλείνοντας «ραντεβού βιντεοκλήσης» με υπάλληλο της ΑΑΔΕ, οι φορολογούμενοι γλιτώνουν την ταλαιπωρία στην Εφορίας,

Με νέα απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, o κλειδάριθμος μέσω βιντεοκλήσης αποδίδεται πλέον και στα νομικά πρόσωπα καθώς και στα φυσικά πρόσωπα στις περιπτώσεις που τα στοιχεία τους (ΑΦΜ, αριθμός κινητού, ΙΒΑΝ) δεν επιβεβαιώνονται αυτόματα και ηλεκτρονικά για την εξ’ αποστάσεως εγγραφή ή επανεγγραφή του στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες TΑXISnet.

Kλειδάριθμο και κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet θα πρέπει να αποκτήσουν σύντομα οι νέοι φορολογούμενοι και συγκεκριμένα όσοι θα υποβάλλουν φέτος για πρώτη φορά φορολογική δήλωσηόπως οι νέοι που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι φοιτητές που απέκτησαν το 2020 πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα θα πρέπει να αποκτήσουν σύνταπου συμπλήρωσαν πέρυσι το 18ο έτος ηλικίας τους, οι φοιτητές που απέκτησαν το 2020 πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα. Όμως και όσοι έχουν χάσει τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και έχει κλειδώσει ο λογαριασμός τους έχουν τη δυνατότητα να τον ξεκλειδώσουν υποβάλλοντας νέα αίτηση για να λάβουν νέους κωδικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *