Αρχείο

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Τρ. Σεπ 9th, 2025

Γιατί συζητήθηκε η παρουσία της Νίνας Κασιμάτη στο Κερατσίνι

Στον αγιασμό των υδάτων στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και στην κοπή πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 6 Ιανουαρίου, παρευρέθηκε η βουλευτής Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη και οι κινήσεις της έδωσαν τροφή για σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Κασιμάτη, αναγγέλθηκε ως «Νίνα Κασιμάτη, βουλευτής Β Πειραιά», χωρίς να προσθέσει το κόμμα της. Παράλληλα στον αγιασμό βρέθηκε και ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών, Στέφανος Κασσελάκης, με τον οποίο είχαν τυπικό χαιρετισμό.

Στα πηγαδάκια πάντως που γίνανε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε θερμά πάλι για το ΠΑΣΟΚ. Αξίζει να τονιστεί, ότι λίγες βδομάδες πριν, είχαν κοινή παρουσία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, σε παρουσίαση βιβλίου για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *