269 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα βεβαιώθηκαν σε οδηγούς, στο πλαίσιο ειδικής εξόρμησης που σχεδίασε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και αναπτύχθηκε σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Η στοχευμένη αυτή δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο τριήμερο σε ολόκληρη την Αττική.
Ποιοι συμμετείχαν στους ελέγχους
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και των Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Οι έλεγχοι έγιναν σε κεντρικούς δρόμους του νομού, όπου εντοπίστηκαν δεκάδες οδηγοί που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, αγνοώντας τα όρια.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται
Η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι οι τροχονομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε όλο το λεκανοπέδιο.