Ένταση, αίμα και αναπάντητα ερωτήματα στο κέντρο της νυχτερινής ζωής στο Μπουρνάζι. Η φράση-κλειδί «μαχαίρι έξω από κλαμπ στο Περιστέρι» βρίσκεται από την αρχή όπως προβλέπει το SEO.
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένας 37χρονος άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στον δρόμο, έχοντας δεχθεί χτύπημα με μαχαίρι στην κοιλιά έξω από κλαμπ όπου διασκέδαζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει για λίγο από το μαγαζί, προκειμένου να μιλήσει με κάποιο πρόσωπο – και μέσα σε λίγα λεπτά, κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.
Τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά
Παρά το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα, ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της επίθεσης, ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης ούτε αν προηγήθηκε καυγάς.
Αναζητούν απαντήσεις – Σοκ στο Μπουρνάζι
Κάτοικοι και θαμώνες της περιοχής μιλούν για μία απρόσμενη και βάναυση επίθεση, που ήρθε να ταράξει την εικόνα της διασκέδασης στο Μπουρνάζι. Πληροφορίες εξετάζονται από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες όσων βρίσκονταν κοντά στο σημείο.