Σε δυναμική κίνηση προχώρησε ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Μπουνάκης, ο οποίος, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, επέδωσε σήμερα Εξώδικη Δήλωση με Διαμαρτυρία και Πρόσκληση με Επιφύλαξη προς το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Η ενέργεια αυτή, όπως αναφέρει ο ίδιος, στοχεύει στην πλήρη ενημέρωση όλων των ΜΜΕ της χώρας για τη σκευωρία που οργανώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, πλήττοντας τόσο τον ίδιο προσωπικά όσο και την εταιρεία του Proactive AE – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.
Ο Νίκος Μπουνάκης δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, υπογραμμίζοντας πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά του και να πλήξει την επαγγελματική του πορεία.
Ήδη, όπως έγινε γνωστό, σήμερα θα επιδοθεί νέο εξώδικο προς την ιστοσελίδα “Παραπολιτικά”, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αντίστοιχες νομικές κινήσεις κατά βουλευτών της ΝΔ και ΜΜΕ, που – σύμφωνα με τον ίδιο – «συμμετείχαν συνειδητά σε αυτή τη μεθοδευμένη επίθεση».
Το εξώδικο, που έχει κοινοποιηθεί σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα, φέρει την υπογραφή του ίδιου του επιχειρηματία και της εταιρείας του και αποτελεί σαφή δήλωση ότι δεν θα ανεχθεί άλλο τη συκοφαντία και τη λάσπη.
Ο Νικος Μπουνάκης περνά στην αντεπίθεση, απαιτώντας διαφάνεια, σεβασμό και αποκατάσταση της αλήθειας.